Wilt u werknemers, collega’s of relaties eens in een inspirerende omgeving met elkaar laten brainstormen of vergaderen? Dat kan in het AFAS Stadion! Wij kunnen u diverse vergaderarrangementen aanbieden. Het AFAS Stadion beschikt over meerdere professionele ruimtes voor een vergadering, training, workshop of presentatie. De ruimtes zijn apart of gecombineerd te gebruiken en bieden ruimte voor alle mogelijke vergaderopstellingen.


Ieder feest bij AZ is bijzonder, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit staan hierbij centraal.


Overal in ons gebouw proeft u de sfeer van topsport en presteren. Dat alles in een warme voetbalambiance. In het AFAS Stadion staat persoonlijke aandacht voorop. Deze persoonlijke aandacht vindt u terug in onze arrangementen.

Arrangementen


U heeft de keuze uit 3 volledig verzorgde arrangementen:

Vergaderen

Borrel en feest

Rondleiding

Kleine lettertjes:

• Alle bedragen zijn per persoon en exclusief BTW.

• Eventuele uitbreidingen van de arrangementen zijn in overleg uiteraard mogelijk.

• Wijzigingen voorbehouden. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Wij houden ons daarom het recht voor om zowel samenstellingen als prijzen zoals genoemd in deze informatie aan te passen.